Naar overzicht
Gerealiseerd
Particulieren
Werkendam 2023

De Burcht - Werkendam
Wonen op loopafstand van de gezellige winkelstraat, de Hoogstraat, op fietsafstand van de prachtige natuur van Nationaal Park de Biesbosch en in de omgeving van de indrukwekkende havens van Werkendam. De 23 appartementen zijn onderdeel van het project ”De Burcht” en worden gebouwd op deze bijzonder mooie locatie. De diveres projecten rondom het appartementencomplex zijn gerealiseerd in 2022, zoals de Kempenaar, De Stevenaak, Rietaak, Reinaak. De project danken de namen aan de scheepsvaart en havens van Werkendam.

De kempenaar bijvoorbeeld, is een vrachtschip dat speciaal is gebouwd om de smalle en relatief ondiepe kanalen te bevaren. De frisse, speels ontworpen woningen hebben een eigentijdse, moderne uitstraling en zijn voorzien van alle gemakken. Zo is er op de begane grond een slaapkamer en badkamer, wat deze woningen levensloopbestendig maakt. Werkendam is een dorp met veel voorzieningen en is onderdeel van de gemeente Altena. Werkendam ligt op steenworp afstand van de autosnelwegen A27 en A15. In de nabije omgeving liggen de grotere steden Gorinchem en Dordrecht. Dordrecht is onder andere bereikbaar via een veerdienst verbinding en Gorinchem via de Merwedebrug over de rivier de Merwede.

Energiezuinig
De 23 appartementen, verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping, hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele berichten
23 appartementen De Burcht Werkendam (juli 2023)

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan