Naar overzicht
In uitvoering
Woningbouw
Particulieren
Drunen (2023)

Op de locatie waar vroeger een schoolgebouw was gesitueerd, worden vier woningen gebouwd op korte afstand van de prachtige natuur van de Loonse- en Drunense duinen. In 2023 wordt gestart met de bouw van deze woningen in Drunen. De vier woningen zijn onderdeel van een groter project van 36 woningen, zowel huur- als koopwoningen. De vier woningen zijn onderverdeeld in twee rijwoningen en twee hoekwoningen met eigen oprit en optie tot een eigen berging.  

Von Suppé - Drunen
Drunen ligt naast de Loonse- en Drunense duinen, een natuurgebied met een grootte van 270 hectare  met prachtige bossen. Met een beetje geluk is het zelfs mogelijk om een enkele keer dieren te spotten, zoals een vos, das of ree. In deze omgeving zijn verschillende activiteiten te ondernemen zoals wandelen, fietsen, hardlopen, paardrijden of mountainbiken. Drunen ligt op korte afstand van 's-Hertogenbosch en Waalwijk, te bereiken via de A59. In Drunen bevinden zich diverse voorzieningen zoals supermarkten, detailwinkels, kledingwinkels en een winkelcentrum. Ook is er een breed aanbod van horecagelegenheden met restaurants, cafés, bed & breakfast en hotels. 

Energiezuinig
De woningen van het project Von Suppé hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een warmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen zijn gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele berichten
Vorderingen project Von Suppé, Drunen (29 november 2023)

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan