Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Dussen (2021)

Dussen

Prominent gelegen aan de rand van de nieuwe woonwijk Zandweide te Dussen zal Residence Santweijde verrijzen. Het complex dankt zijn naam aan de nieuwe woonwijk en is een ode aan het verderop gelegen kasteel Dussen. Residence Santweijde bestaat uit 16 appartementen onderverdeeld in 2 benedewoningen, 12 appartementen en twee penthouses met diverse woonoppervlakten en kenmerkt zicht door een markente architectuur. 

Appartementen

Compleetheid, kwaliteit, karakter, duurzaamheid en energiezuinigheid zijn belangrijke thema's als u een nieuw appartement koopt. In deze appartementen hebben wij al deze zaken samengebracht in een goed, compleet en mooi eindproduct. Zo worden de appartementen uitgevoerd in ambachtelijk gebakken bakstenen, betonnen raamdorpels en muurafdekkers, robuust stalen hekwerken, houten buitenkozijnen, ramen en deuren.

De appartementen worden niet voorzien van een gasaansluiting, maar krijgen een warmtepomp welke het appartement voorziet van verwarming en warm water. Hierdoor is uw energierekening fors lager dan gebruikelijk.

Residence Santweijde is middels een centrale entree toegankelijk, welke is voorzien van een videofoon installatie met postkasten. In de centrale hal is een trappenhuis en lift gesitueerd. De appartementen hebben ruime balkons en (dak)terrassen, zodat er met volle teugen kan worden genoten van het mooie uitzicht over de landerijen van Dussen. Op de begane grond bevinden zich 16 bergingen. Rondom het complex zijn op eigen terrein 32 buitenparkeerplaatsen gesitueerd. Aan elk appartement wordt één berging en één parkeerplaats (penthouses twee) toegekend welke in de verkoopprijs zijn inbegrepen.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen worden gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Website
Bekijk de website voor meer informatie en de digitale verkoopbrochure.
http://www.residencesantweijde.nl

Actuele berichten
Residence Santweijde, Dussen (25 januari 2023)
Residence Santweijde, Dussen (maart 2023)
Residence Santweijde opgeleverd! (oktober 2023)

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan