Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Andel (2020)

Kuifbronk
In totaal worden er de komende jaren ruim 100 woningen gebouwd op de Bronkhorst in Andel. Deelplan Kuifbronk bestaat uit nultredenwoningen in de typen 2 onder 1 kapwoningen en geschakelde woningen.

Kuifbronk
Het project Kuifbronk - 4 woningen, is ruim opgezet en de woonomgeving biedt vele faciliteiten op het gebied van recreatie, sport, cultuur en ontspanning. Het plan bestaat uit twee geschakelde nultredenwoningen en twee 2 onder 1 kap-nultredenwoningen. Nultredenwoning houdt in dat de woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer zonder traplopen bereikbaar zijn. De architectuur van de woningen wordt gekenmerkt door de rode bakstenen en lieflijke dakkapellen bij de rijwoningen. De woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn voorzien van alle moderne gemakken. De woningen hebben een EPC van maximaal 0,40. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn.

De woningen zijn op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten. Er is standaard gebouwd met exclusieve en duurzame materialen, zoals handvorm stenen en gebakken dakpannen. 

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen zijn gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Woningen 2e fase opgeleverd
In maart 2020 zijn de woningen van het project Kuifbronk opgeleverd.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan