Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Wijk en Aalburg (2018)

Het project Maasweide is gerealiseerd in Wijk en Aalburg en bestaat uit karakteristieke en energiezuinige woningen. Vlakbij de Maasdijk tussen de dorpen Veen en Wijk en Aalburg, worden de woningen gerealiseerd op een unieke vrijliggende locatie.

Het project is verdeeld over twee typen koopwoningen: zes twee-onder-één-kapwoningen (type De Munnik) en zes vrijstaande woningen (type De Tempelier).
Bekijk hier de vrijstaande woningen.

Architectuur
De architectuur van de woningen is geïnspireerd op de jaren dertig, waarbij alle moderne gemakken geïntegreerd zijn. Kenmerkend is de horizontale belijning, wat terug te vinden is in bijvoorbeeld de erkers en de omlopende dakgoot. De woningen worden op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten.

De woningen zijn ontwikkeld en worden verkocht door Bax & Van Kranenburg en Tankens Projectontwikkeling. De twee-onder-kapwoningen worden gerealiseerd door Tankens Andel. De kavels voor de vrijstaande woningen kunnen gekocht met of zonder woning.

Alle twee-onder-kapwoningen zijn verkocht. Op de website van makelaar Hofstede kunt u zien welke vrijstaande woningen/kavels nog beschikbaar zijn.

Woningen opgeleverd
De twee-onder-één kapwoningen zijn in 2019 opgeleverd.

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan