Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren

In het charmante dorp Giessen, in het uitgestrekte groene polderlandschap, staat een onlangs gebouwde moderne woning. Deze woning, met strakke lijnen en veel symmetrie, vormt een stralend middelpunt in de uitgestrekte groene velden. Bij het betreden van het terrein valt meteen de zorgvuldig aangelegde tuin op, een oase van rust en groen rondom het eigentijdse huis. De tuin biedt een harmonieus samenspel van kleuren en texturen, met zorgvuldig geplaatste beplanting en sfeervolle buitenruimtes.

De woning zelf straalt een tijdloze moderniteit uit. De gevels, bekleed met hoogwaardige materialen zoals aluminium en accenten van rabat, creëren een verfijnde uitstraling. Het gebruik van  verduurzaamd vuré noir-hout voegt warmte en karakter toe aan het exterieur, terwijl de aluminium kozijnen en gevelbekleding een eigentijdse touch geven.

Binnenin wordt de aandacht voor detail voortgezet. De ruime, lichte woonkamer is een uitnodigende plek met grote ramen die veel natuurlijk licht binnenlaten en een prachtig uitzicht op de omgeving bieden. De kleuren wit, grijs en hout komen subtiel terug in het interieur, wat zorgt voor een rustgevende en samenhangende sfeer. De woning is voorzien van de nieuwste moderne toepassingen, waaronder een efficiënte bodemwarmtepomp die bijdraagt aan duurzaam wonen. De keuken, badkamer en toilet zijn strak en modern uitgevoerd. Voor de uitstraling in de badkamer zijn donkergrijze kiezels toegepast, welke zorgen voor een speelse onderbreking. De slaapkamers bieden comfort en privacy, terwijl de algehele indeling van de woning zorgt voor een functionele en stijlvolle leefomgeving.

Een mooie toevoeging aan het geheel is de berging, die naadloos is geïntegreerd in het ontwerp en veel praktische hobby- en opslagruimte biedt. De kap van de berging biedt ruimte voor zonnepanelen. 

Kortom, deze moderne woning in Giessen is niet alleen een architectonisch meesterwerk, maar ook een perfecte harmonie tussen moderne luxe en de rustieke charme van het omringende landschap.

De foto’s hieronder zijn mede mogelijk gemaakt door Cladding Partners.

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan