Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Rijswijk (2023)

Op de locatie waar vroeger Christelijke Basisschool de Kandelaar was gesitueerd, wordt in 2022 gestart met de bouw van 25 woningen. Hiervan zijn 14 woningen beschikbaar voor de vrije verkoop en worden 11 huurwoningen gebouwd! Er worden 21 rijwoningen gebouwd en 4 woningen in het type 2 onder 1 kapwoning. De 14 koopwoningen van het project Parelhof zijn onderverdeeld in 4 twee-onder-één kapwoningen van het type "Roodborst" en 10 rijwoningen van het type "Zanglijster". Wonen in een heerlijke ruime woning, voorzien van alle moderne gemakken. 

Parelhof - Rijswijk
Rijswijk ligt in het land van Heusden en Altena, tussen Andel en Woudrichem. In Rijswijk en omgeving zijn veel voorzieningen en is veel aandacht voor sport en vrije tijd. De natuur biedt ook veel mogelijkheden van het Almbos tot Slot Loevestein en de Maas met zijn strand en ontspanning. Op loopafstand van Parelhof bevindt zich het prachtige winkelcentrum Parelplein, welke in de zomer van 2021 is opgeleverd. Bezoek de gezellige markt en diverse winkeltjes. In de omgeving van Rijswijk bevinden zich diverse horeca gelegenheden, zoals "Het Brabantse Land" met een brasserie, bar, cafetaria, feestlocatie en terras.

Energiezuinig
De woningen van het project Parelhof hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een warmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen zijn gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele berichten

Start bouw Parelhof (november 2022)
Vorderingen Parelhof, Rijswijk (januari 2023)
Kopersmoment Parelhof (maart 2023)
Update Parelhof (mei 2023)


 

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan