Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Zuilichem (2022)

Schoolstraat - Zuilichem
Vlakbij de mooie vestingstad Zaltbommel ligt het gezellige dijkdorp Zuilichem. In dit landelijke gelegen dorp langs rivier de Waal zijn nieuwe woningen gebouwd, waaronder enkele levensloopbestendige woningen. In totaal zijn er 16 woningen gebouwd waarvan 4 koopwoningen en 12 huurwoningen. Twee koopwoningen hebben voorzieningen zoals een badkamer en slaapkamer op de begane grond, de twee andere koopwoningen hebben de indeling van een eengezinswoning. De woningen is gebouwd in de prachtige jaren 30 stijl, met een prachtige klassieke Mansardekap. De woningen zijn afgewerkt met mooie materialen en speelse details. Zo valt de woning met de dwarskap op en zijn er lieflijke dakkapellen toegepast.

Energiezuinig
De woningen van het project Schoolstraat hebben geen gasaansluiting en zijn voor de energievoorziening alleen aangesloten op het elektra in combinatie met een aardwarmtepomp.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen zijn gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

Artist-impressions
De perspectieftekeningen en situatietekening zijn zogenaamde ‘‘artist-impressions’’. Aan deze tekeningen, indelingsvoorstellen en kleurstellingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Actuele berichten
Nieuwbouwproject Zuilichem (juli 2021)

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan