Naar overzicht
Gerealiseerd
Woningbouw
Particulieren
Elshout (2019)

De Gorsen
In totaal worden er de komende jaren 100 woningen gebouwd in uitbreidingsplan De Gorsen in Elshout. Dit plan bestaat uit rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en appartementen. In 2019 zijn de eerste projecten van De Gorsen gerealiseerd, Kuifgors en Weidegors.

Kuifgors
Het project Kuifgors - 7 woningen, bestaat uit vier geschakelde nultredenwoningen en drie 3 onder 1 kap-nultredenwoningen. Nultredenwoning houdt in dat de woonkamer, keuken, badkamer en één slaapkamer zonder traplopen bereikbaar zijn. 

Weidegors
Het project Weidegors - 19 woningen, bestaat uit twaalf 6 onder 1 kapwoningen, acht 2 onder 1 kapwoningen en één vrijstaande woning. 

Architectuur

De architectuur van de woningen wordt gekenmerkt door de antraciete en rode bakstenen en de betonnen spekbanden. De woningen hebben een tijdloze uitstraling en zijn voorzien van alle moderne gemakken.De woningen zijn op traditionele wijze gebouwd en zijn royaal bemeten. Er is standaard gebouwd met exclusieve en duurzame materialen, zoals handvorm stenen en gebakken dakpannen. De woningen hebben een EPC van maximaal 0,40. Dit betekent dat de woningen zeer energiezuinig zijn.

Woningborg garantie- en waarborgregeling
De woningen zijn gebouwd met Woningborggarantie. De Woningborg Garantie- en Waarborgregeling beschermt kopers van nieuwbouwwoningen tegen de risico’s van een eventueel faillissement van de bouwonderneming tijdens de bouw en bouwkundige gebreken na oplevering.

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan