Naar overzicht

1 februari 2022

In Drunen, aan de Von Supp├ęstraat, wordt gewerkt aan de bouw van 20 huurwoningen, in opdracht van Woonveste. In Vlijmen, aan de Jacob van Lennepstraat, wordt gewerkt aan de bouw van 15 huurwoningen. Deze woningen worden gebouwd met veel aandacht voor duurzame en energiebesparende maatregelen. De patiowoningen worden gebouwd voor huishoudens met een of twee personen, waarbij senioren voorrang krijgen. 

Op beide locaties is een voormalig schoolgebouw gesloopt en zijn de bestemmingsplannen aangepast naar woonbestemming. Na de realisatie van deze woningen richt de gemeente Heusden het aangrenzend openbaar gebied in. De locaties in Drunen en Vlijmen liggen zo'n 7 km uit elkaar, op 10 minuten afstand met de auto. Beide locaties liggen op korte afstand van de Drunense Duinen, de Von Supp├ęstraat in Drunen slechts op 5 minuten.

Bouwwerkzaamheden

Inmiddels zijn er al diverse werkzaamheden uitgevoerd in Drunen en Vlijmen, zoals de grondwerkzaamheden en de fundering. De begane grondvloeren, betonwanden, de verdiepingsvloeren en de kappen zijn geplaatst. Bekijk hier enkele foto's van de vorderingen op de bouw.

Nieuwbouwproject

Lees hier meer over dit project en bekijk de artist impressions van de woningen.

 

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan