Tankens Andel BV is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd. Werken bij en met Tankens betekent dan ook veilig werken volgens vaste kwaliteitsnormen. Niet alleen omdat wij deze certificaten bezitten, maar omdat wij de overtuiging hebben dat je zuinig moet zijn op je vakmensen. Zuinig zijn op je vakmensen betekent ook zuinig zijn op uw opdracht. In de bouwwereld komt het maar al te vaak voor dat er onnodig ongelukken gebeuren en onnodig veel fouten gemaakt worden die gemakkelijke voorkomen hadden kunnen worden.

Wij stimuleren veilig werken door aan al onze medewerkers goede, uniforme bedrijfskleding, goede gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen beschikbaar te stellen. Daarnaast begeleiden wij hen in het vakkundig en professioneel uitvoeren van alle voorkomende bouwkundige werkzaamheden.

Door veilig te werken en goed voor onze vakmensen te zorgen kan Tankens bouwen op een zeer laag ziekteverzuim. Veilig werken met goede veilige hulpmiddelen heeft voor Tankens en u als opdrachtgever dan ook alleen maar voordelen.

Het VCA** en het ISO 9001 certificaat dragen bij aan de professionaliteit van onze organisatie.

 

Voor onze certificaten zie onderstaand:

VCA Certificaat versie 2017 6.0.pdf

ISO 9001 Certificaat versie 2015.pdf

 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan