Naar overzicht

26 maart 2020

Tandartsenpraktijk Andel

Op 17 maart 2020 is de begane grondvloer geplaatst van Tandartsenpraktijk Andel door tandarts Erik Wiegers en zijn vrouw Martina Tankens, mondhygiëniste. Het streven is om in het najaar van 2020 de nieuwe praktijk te openen. In de komende maanden zullen Erik en Martina zich bezig houden met de ontwikkeling van een website voor de praktijk, waar patiënten zich o.a. kunnen aanmelden.

De praktijk wordt op de begane grond gerealiseerd, tussen de projecten ‘Bloesemhoff’ (voor jong volwassenen met een beperking) en ‘Notenhoff’ (voor senioren) in Andel. Er worden in eerste instantie drie behandelkamers gerealiseerd, waarbij later de mogelijkheid bestaat om uit te breiden met een vierde en vijfde behandelkamer. Er komt een ruime entree met wachtruimte en ontvangstbalie, ruimtes voor röntgen, backoffice en sterilisatie. De tandartsenpraktijk wordt voorzien van voldoende eigen parkeerplaatsen voor patiënten direct bij de ingang.

Altena Nieuws
In de editie van donderdag 25 maart 2020 is een bericht geplaatst over de tandartsenpraktijk. Lees hier het nieuwsbericht (pagina 9).

Actueel
De tandartsenpraktijk is gesitueerd tussen de Bloesemhoff en Notenhoff te Andel.
Bekijk hier enkele beelden van het complete project, gemaakt met een drone (maart 2020). 
Bekijk hier enkele beelden van het complete project, gemaakt met een drone (mei 2020).

Meer informatie of inschrijven?
Bezoek de website: https://www.tandartsenpraktijkandel.nl/

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan