Naar overzicht

6 juli 2023

Sinds begin dit jaar is gestart met de bouw van 54 zorgappartementen op de locatie van voormalig American Roadhouse terrein. Inmiddels is dakvloer 1e verdieping gereed. Hier zijn eind juni breedplaatvloeren gelegd. Deze breedplaatvloeren hebben een ca. 50mm dikke betonschil waar constructieve wapening in is verwerkt. Boven de schil zijn de tralieliggers zichtbaar, welke onder andere worden gebruikt voor het monteren van de vloeren. Daarnaast dienen de tralieliggers ook voor de bovenwapening.

Na het monteren van de breedplaatvloeren worden er diverse werkzaamheden verricht voordat er beton op de vloer wordt gestort. Er worden elektraleidingen, waterleidingen, riolering en ventilatiekanalen geplaatst. Daarnaast wordt er een randkist aangebracht.  De randkist wordt gemaakt van verzinkt zetwerk. Deze worden op maat gemaakt en vastgezet. Op enkele foto's is zichtbaar hoe dit wordt uitgevoerd.  Als laatste, voordat het beton wordt gestort, wordt de bovenwapening aangebracht. 

Als alle werkzaamheden gereed zijn op de breedplaatvloer, wordt als laatste stap op de vloer beton gestort. In een vorig bericht van 23 mei is met enkele foto's zichtbaar hoe dit wordt uitgevoerd. 

PROJECT AMERICAN ROADHOUSE

ACTUEEL BERICHT 23 MEI 

Contact opnemen met Tankens?

Vul een naam in
Vul een telefoonnummer in
Vul een geldig e-mailadres in
Invalid Input
Vul een bericht in
Vul een bericht in
Je dient akkoord te gaan